O nas

Predstavitev

Smo skupina strokovnjakov geodezije, arhitekture, prostorskega načrtovanja in komunalnega inženirstva, ki skupaj z najnovejšo tehnologijo zagotavlja kvalitetne storitve po meri naročnika.

Prostor in njegova 3D predstavitev so naše osnovno poslanstvo. S kvalitetno predstavitvijo prostora se prične vsak dober projekt. Arhitektura, prostorsko načrtovanje in komunalno inženirstvo potrebujejo za opravljanje svojih storitev kvalitetne geodetske načrte. Izdelava 3D geodetskih načrtov z dronom se je izkazala za izjemno učinkovito in racionalno. Vsi vpleteni smo naenkrat pridobili v krajšem času veliko več prostorskih podatkov, ki so vsem olajšali in skrajšali čas za dokončanje projekta.

S časom se je pokazalo, da lahko dron uporabimo tudi v druge namene, kot so slikanje, snemanje, vizualizacije, spremljanje gradbišč in inšpekcijske preglede.

Smo del Ržišnik Perc skupine

Podjetja Ržišnik Perc skupine delujejo na različnih področjih. Vsi pa si delimo enako filozofijo: Strokovnost je podlaga poslovnega uspeha in naročnikov uspeh je naš uspeh.

Naše prednosti

Znanje. Tehnologija. Izkušnje.

Strokovnjaki z znanjem in izkušnjami iz geodezije, arhitekture, prostorskega načrtovanja in komunalnega inženirstva ter najnovejša tehnologija zagotavljajo kvalitetne storitve po meri naročnikov.

Naše kompetence so vaša prednost!

Stopite v kontakt z nami in skupaj bomo našli najboljšo rešitev.

Kakovosten zajem in obdelava podatkov
Razumljiva poročila rezultatov
Strokovnjaki različnih področij
Licencirani voditelji letalnikov
Produkti v državnem koordinatnem sistemu
Izvozni formati za CAD/BIM načrtovanje